Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnonkiviä. Hieronnan aikana käytettävistä n. 50-55 asteisista kivistä siirtyvä lämpö rentouttaa koko vartaloa ja auttaa laukaisemaan lihasjännitystä sekä stressiä. Kuumakivihieronta parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä lisää pintafascian elastisuutta. Kivet sitovat lämpöä pitkään ja vapauttavat sitä hitaasti, tehden hieronnasta lempeän, mutta tehokkaan. Kuumakivihierontaa suositellaan myös niille, jotka eivät siedä voimakasta lihasten hierontaa.

Kuumakivi-hieronnan jälkeen olisi hyvä juoda paljon vettä, välttää saunaa ja kuumia kylpyjä välittömästi hoidon jälkeen ja antaa keholle hetki aikaa tasaantua.

Kuumakivihieronnan vasta-aiheita:

Kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti (esim. diabetes).
Hierontaa ei tehdä suonikohjuiselle alueelle eikä mielellään ohentuneelle iholle. Korkea verenpaine, verenkiertohäiriöt, sydänsairaus, tuore kudosvamma, tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume ja flunssa ovat esteitä kuumakivihieronnalle.
Jos olet epävarma hieronnan soveltuvuudesta itsellesi, soita ja kysy lisää! Voit myös ottaa yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

Katso vapaat ajat ja varaa omasi