Oletko treenaamassa kohti syksyn juoksutapahtumia ja kaipaat yksilöllistä treeniohjelmaa & tukea harjoitteluun?

 

Syksyllä on tiedossa taas innostavia juoksutapahtumia. Oletko lähdössä Finlandia Maratonille, puolikkaalle tai Valon kympille16.-17.9. Jyväskylässä? Kaipaatko selkeää treeniohjelmaa, jonka mukaan treenata ja tsemppaustakohti onnistumista?

Teen sinulle harjoitusohjelman ja tuen matkalla kohti tavoitetta. Yksilöllinen treeniohjelma esim. syyskuun puolivälin tapahtumiin 180€ (11 treeniviikkoa, 16€/viikko). Tavoitteesi voi olla myös joku muu syksyn juoksutapahtuma asvaltilla tai poluilla, tai vaikka vasta ensi vuonna. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Treeniohjelma sisältää 1h tapaamisen Palokan fysioterapialla (nykytilanteen kartoitus/tavoitteet) ja yksilöllisen, viikoittain päivittyvän henkilökohtaisen juoksuohjelman. Muutokset tulevan viikon harjoitusohjelmaan teen sen mukaan, miten olet treenannut edellisellä viikolla. Jaa minulle viikon aikana tekemäsi lenkit/treenit fiiliksineen niin suunnittelen seuraavan viikon ohjelman treeniviikkoosi pohjautuen. Treenimäärä riippuu nykykunnostasi sekä tavoitteestasi. Lisäksi saat henkilökohtaisen tuen whatsapin/sähköpostin välityksellä!

Varmista onnistuminen syksyn juoksutapahtumissa valmennuksessani.

Hurahdin itse juoksemiseen n. 10 vuotta sitten ja olen juossut useissa eri tapahtumissa ja marathoneilla. Tiedän kokemukseni ja koulutukseni pohjalta, mitä sinun kannattaa tehdä, jotta tulevat juoksutapahtumat ovat onnistumisia ja elämyksiä täynnä. Ota rohkeasti yhteyttä hanna-kaisa@palokanfysioterapia.fi tai 040766 6583 ja kerro, miten voisin olla sinulle avuksi! Tyhmiä kysymyksiä ei ole, joten ota rohkeasti yhteyttä juoksuvalmennukseen, tai muuhun valmennukseen, liittyen.