Palokan Kuntokeskuksella tiistaisin 4.10.-22.11.
klo 10-11

  • Oletko pohtinut kuntosalilla käymistä lihaskunnon ylläpitämiseksi tai parantamiseksi, mutta kuntosali on sinulle vieras ympäristö tai sinulla on vähän kokemusta kuntosalilaitteiden käytöstä?
  • Kaipaatko opastusta ja neuvontaa saliharjoitteluun ja tekniikkaan ja säännöllisyyttä harjoitteluun.
  • Olisiko mukava harjoitella pienellä porukalla ja vaihdella päivän kuulumiset harjoittelun lomassa?

Tiedätkö, että UKK-instituutin viralliset suosituksena on harjoittaa lihaskuntoa ja liikehallintaa AINAKIN kaksi kertaa viikossa?

  • Kuormita suuria lihasryhmiä ja haasta tasapainoa tavallista enemmän.
  • Valitse oma tapasi kuten porraskävely, raskaat pihatyöt, ryhmäliikunta, kuntosali ja pallopelit.

Kuntosalilla pystymme toteuttamaan lihaskuntoa ja liikehallintaa parantavaa liikuntaa monella tapaa. Saat kuntosaliharjoittelun lisäksi varmasti uusia vinkkejä myös kotiin vietäväksi ja toteutettavaksi. Teemme erilaisia liikkuvuus- ja liikehallintaa parantavien liikkeitä sekä erilaisia liikkeitä myös kuminauhalla ja kepillä. Näitä liikkeitä voit tehdä myös omalla ajalla kotona.

Ilmoittaudu mukaan ikääntyvien omalle kuntosalikurssille. Kurssi kestää 8 viikkoa ja harjoittelemme Palokan Kuntokeskuksella (Kauppakuja 3) kerran viikossa. Ryhmän koko on max. 6, jotta voidaan varmistaa myös yksilöllinen opastus ja tuki.

Sisältö:
Kurssilla käydään läpi kuntosalilaitteiden käyttöä ja suoritustekniikkaa sekä harjoitellaan valmentajan tekemän viikoittain vaihtuvan ohjelman mukaisesti. Mikäli haluat käydä kuntosalilla useamman kerran viikossa, saat käyttöösi henkilökohtaisen kuntosaliohjelman 8 viikon jaksolle! Kuntosaliohjelman saat itsellesi paperisena (tai sähköisesti) kuvallisten ja kirjallisten ohjeiden kera.

Miten varusteita kuntosalille mukaan?
Kuntosalille tarvitset kevyet mukavat sisäliikuntaan sopivat vaatteet, mielellään kengät (esim. lenkkarit) tai sisätossut sekä vesipullon. Halutessasi voit ottaa myös pienen käsipyyhkeen.

Hinta:
Hinta 119 €/8 harjoitusviikkoa, sisältäen valmentajan opastuksen, harjoitusohjelman, kuntosalikäynnit 1 x vko. Hinta sisältää alv:n. Kurssin hinta voidaan laskuttaa myös erissä. Sovi asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen:
Puhelimitse 014 677 777 tai 040 766 6583, sähköpostitse hanna-kaisa@palokanfysioterapia.fi tai voit ilmoittautua käymällä Palokan Fysioterapialla osoitteessa Olavintie 1, sisäpiha.

Ohjaajana toimii Palokan Fysioterapian liikunta- ja hyvinvointivalmentaja Hanna-Kaisa Haapsaari, joka on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Voit lukea Hanna-Kaisasta lisää esittelysivulta >>