MARI VÄÄRÄNEN

Yrittäjä
Fysioterapeutti

mari.vaaranen@palokanfysioterapia.fi

 • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
 • Mekaanisen diagnosoinnin ja terapian kansainvälinen tutkinto (cert. MDT, Mc Kenzie)
 • Akupunktio
Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1994 ja työskennellyt siitä saakka tuki-ja liikuntaelinongelmien fysioterapian parissa.
Ihmisen keho ja sen toiminta sekä mielen ja kehon yhteys kiehtoo minua sitä enemmän mitä laajemmin siihen perehdyn.
Pyrin siihen, että fysioterapian vastaanotolle on helppo jokaisen tulla pienemmän tai isomman vaivan vuoksi. Haluan kohdata ihmiset kokonaisvaltaisesti ja keskustellen, kannustaa, rohkaista ja auttaa muutosprosessissa. Parasta työssäni on yhteistyö asiakkaiden kanssa, parhaat tulokset saavutetaan, kun molemmat tekevät oman osuutensa. Vaikka kannatan aktiivista fysioterapiaa, käytän esim. fascia-käsittelyjä osana fysioterapiaa aktiivisen kuntoutuksen tukena.
Vapaa-ajalla pidän kotoilusta aviomiehen ja teini-ikäisten tyttärien kanssa. Rentoudun juoksemalla ja pyöräilemällä luonnossa, kuopsuttemalla kukkapenkeissä ja kasvihuoneessa sekä hopeakoruja tekemällä.

Lue lisää Marista

KARI-PEKKA SIRKKA

Sopimusyrittäjä
Fysioterapeutti

kari-pekka.sirkka@palokanfysioterapia.fi

 • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
 • Mekaanisen diagnosoinnin ja terapian kansainvälinen tutkinto (cert. MDT, Mc Kenzie)
 • Akupunktio
Olen 33-vuotias savolaislähtöinen fysioterapeutti. Kiinnostuin fysioterapiasta harrastaessani taekwondoa nuorempana. Fysioterapeutti nimeltä Mika Pihlman, joka on myös mustan vyön taekwondoka, ohjasi harjoituksia taekwondoleireillä Turussa. Hänen tietonsa liikkumisesta ja ihmiskehon toiminnasta tekivät minuun suuren vaikutuksen. Halusin oppia lisää tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta, ja päädyin opiskelemaan fysioterapiaa Tampereen Ammattikorkeakouluun. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 ja edelleenkin yhdeksän vuotta valmistumiseni jälkeen tuo tiedonjano on jatkunut.
Toteutan fysioterapiaa aktiivisella otteella, manuaalisia tekniikoita apuna hyödyntäen. Olen käynyt monipuolisesti eri lisäkoulutuksia mm. akupunktiosta, MDT-terapiasta ja purentalihasten käsittelystä.
Vapaa-ajalla harrastan kuntosaliharjoittelua. Tykkään rentoutua tietokoneella tai konsolilla pelejä pelaamalla ja lukemalla. Viime aikoina minua kiireisenä on pitänyt kymmenen viikon ikäinen poikani, jonka kasvamista ja kehittymistä on upea seurata.

Lue lisää Kari-Pekasta

OTTELIINA RANTANEN

Sopimusyrittäjä
Fysioterapeutti, valmentaja

otteliina.rantanen@palokanfysioterapia.fi

 • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
 • Valmennuspalvelut
Minä olen Otteliina, jyväskyläläinen fysioterapeutti ja valmentaja. Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2017 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Koulutan itseäni ahkerasti ja olen käynyt useita koulutuksia tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan liittyen.
Hoidan monipuolisesti asiakkaita fysioterapiassa tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyen. Tärkeänä pidän sitä, että asiakkaana tulet kuulluksi ja fysioterapia on juuri sinulle sopivaa taustasi ja elämäntilanteesi huomioiden. Käytän fysioterapiassa erilaisia manuaalisia hoitotekniikoita yhtenä osana hoitoa. Toinen osa hoidosta on asiakkaan omaa, aktiivista kuntoutusta. Aktiiviset harjoitteet räätälöin aina tukemaan asiakkaan kuntoutusta ja kuntoutusmotivaatiota.

Lue lisää Otteliinasta

 

TITTA PENTTINEN

Sopimusyrittäjä
Koulutettu hieroja EAT

titta.penttinen@palokanfysioterapia.fi

 • Hierojan erikoisammattitutkinto (HEAT)
 • Hieronta
 • Fasciahieronta
 • Kuumakivihieronta
 • Urheilijan lihashuolto
Olen kotoisin Etelä-Savosta, Puumalasta. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin vuonna 2012 Punkaharjulta ja sen jälkeen muutin Jyväskylään opiskelemaan lähihoitajaksi. Kokopäiväisenä hierojan työtä olen tehnyt vuodesta 2016.
Tällä alalla minua kiehtoo alan monipuolisuus sekä ihmiskehon moninaisuus ja erilaisuus.
Minulla on kudosta tunnusteleva ja sen ehdoilla menevä tyyli käsitellä. Enimmäkseen hierontatyylini on lempeän napakka, mutta tiukoissa pisteissä tuntuu enemmän ja saa asiakkaan keskittymään hengittämiseen. Olen myös tarkka ja tunnen kudoksen tiukkuudet selkeästi.
Joskus hieronta-aika kuluu laajan alueen läpi käymiseen ja toisinaan pysytään hyvinkin pienellä alueella. Minulle onkin tärkeää hoitaa jokainen asiakas hänen tarpeidensa mukaan.
Hahmotan hyvin kehon kokonaisuutena ja haluan kohdata myös sinut kokonaisena, enkä pelkästään oireiden perusteella. Arkielämä sekä henkinen jaksaminen heijastelevat vahvasti kehoomme, siksi sinun tarinasi on minulle tärkeä. Haluan luoda hieronta kerrasta välittävän, kiireettömän sekä turvallisen.
Ihmisenä olen rauhallinen, nauravainen ja hyvä kuuntelija. Kyllä minusta myös juttukaveria löytyy, mutta minulle ei ole kiusallista olla hieronnan ajan ihan vaan hiljaa, jos asiakas niin haluaa.
Tunnen omat rajani ja hahmotan hyvin, milloin ohjata asiakas käymään esimerkiksi lääkärissä tai fysioterapeutilla. Teen erittäin tiivistä yhteistyötä meidän fysioterapeuttien kanssa.
Minua innostaa saada auttaa ihmisiä, tämän alan kehittyminen sekä uusi tieto. Pidän tärkeänä kouluttautumisen lisäksi myös sitä, että minulla on tiivis ja mahtava työporukka ymparilläni.
Viihdyn vapaa-ajalla paljon kotona ja läheisteni seurassa. Olen aina tykännyt liikunnasta, mutta laji vaihtuu innostuksen mukaan. Tällä hetkellä lenkkeily, maastopyöräily ja sali on parasta

Lue lisää Titasta