MARI VÄÄRÄNEN

Yrittäjä
Fysioterapeutti

mari.vaaranen@palokanfysioterapia.fi

 • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
 • Mekaanisen diagnosoinnin ja terapian kansainvälinen tutkinto (cert. MDT, Mc Kenzie)
 • Akupunktio
 • Purentaelinfysioterapia ja -hieronta

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1994 ja työskennellyt siitä saakka tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapian parissa. Kokemusta minulla on laajasti koko kehon erilaisista kivuista, päänsärystä ja migreenistä sekä purentaelin- ongelmista. Asiakaskuntani koostuu kouluikäisistä ikääntyneisiin.

Pyrin siihen, että fysioterapian vastaanotolle on helppo jokaisen tulla pienemmän tai isomman vaivan vuoksi. Haluan kohdata ihmiset kokonaisvaltaisesti, kannustaa ja olla apuna kuntoutusprosessissa. Parasta työssäni on yhteistyö asiakkaiden kanssa, parhaat tulokset saavutetaan, kun molemmat tekevät oman osuutensa. Vaikka kannatan aktiivista fysioterapiaa, käytän mielelläni manuaalista terapiaa esim. fascia-käsittelyjä osana fysioterapiaa.

Vapaa-ajalla pidän kotoilusta aviomiehen ja teini-ikäisten tyttärien kanssa. Rentoudun juoksemalla ja pyöräilemällä luonnossa, kuopsuttemalla kukkapenkeissä ja kasvihuoneessa sekä hopeakoruja tekemällä.

Lue lisää Marista

HEIDI SOMPA

Sopimusyrittäjä
Fysioterapeutti, Liikuntatieteiden maisteri

heidi.sompa@palokanfysioterapia.fi

 • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
 • Akupunktio
 • Purentaelinfysioterapia ja -hieronta

Olen paljasjalkainen palokkalainen ja Tampereella asuttujen vuosien jälkeen paluumuuttanut Jyväskylän seudulle. Valmistuin fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2008 ja liikuntatieteiden maisteriksi vuonna 2022. Pääaineenani yliopistossa oli liikuntafysiologia. Olen työskennellyt kaikenikäisten pääosin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista kärsivien asiakkaiden parissa, ja minulla on hyvä tietopohja ihmiskehon toiminnasta. Olen erityisen kiinnostunut liikunnan terveysvaikutuksista paitsi ennaltaehkäisyn, niin myös vaivojen paranemisen näkökulmasta. Hoidan mielelläni manuaalisia keinoja käyttäen ja haluan aina huomioida myös psyykkisten tekijöiden vaikutuksen asiakkaan kokonaistilanteeseen.

Minulla on lisäkoulutuksia mm. akupunktiosta, purentalihasfysioterapiasta ja faskiakäsittelystä, sekä useita tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan liittyviä lyhytkoulutuksia. Autan mielelläni liikuntatottumusten sovittamisessa asiakkaan elämäntilanteeseen sopiviksi mahdolliset fyysiset rajoitukset huomioiden.

Vapaa-aikaani vietän liikunnan ja perheen parissa. Talvisin minut löytää ladulta ja sulan maan aikaan maastopyörän selästä. Huollan itseäni kuntosaliharjoittelun ja joogan avulla, ja minulla on myös joogaopettajan koulutus. Kotona pääsen rauhoittumaan kahden kouluikäisen pojan ja puolison seurassa.

Lue lisää Heidistä

SIIRI VÄISÄNEN

Sopimusyrittäjä
Fysioterapeutti

siiri.vaisanen@palokanfysioterapia.fi

 • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
 • Purentaelinfysioterapia ja -hieronta
 • Hieronta

Olen Siiri ja olen valmistunut fysioterapeutiksi täältä Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Osaamiseni painottuu erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin sekä niiden kuntouttamiseen. Minulla on kokemusta monenlaisista asiakasryhmistä, kouluikäisistä ikääntyneisiin.

 

Persoonana olen rento, läsnäoleva ja kiinnostunut. Vastaanotolla pyrin luomaan avoimen ja turvallisen ilmapiirin erilaisille asiakkaille olla omia itsejään, ja annan tilaa kertoa myös vaivoihin liittyvistä huolista ja peloista. Fysioterapiassa suosin aktiivista liikeharjoittelua, johon pyrin saada asiakkaani motivoitumaan. Tämän lisäksi hyödynnän tarpeen mukaan manuaalista terapiaa. Kuntoutus suunnitellaan kuitenkin aina yhdessä asiakkaan kanssa keskustellen, ja ymmärrän erilaisten lähtökohtien ja voimavarojen vaikutuksen sen toteutukseen.

 

Fysioterapeutin työn ohella ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja erilaisia liikuntakursseja. Vapaa-aikani kuluu jumppailun ja salitreenaamisen lisäksi ulkoillen ja viettäen aikaa kotona sekä läheisten kanssa

 

Lue lisää Siiristä

TONI GALLÉN

Sopimusyrittäjä
Fysioterapeutti

toni@moverfysio.fi

 

 • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
 • Akupunktio
 • Mekaanisen diagnosoinnin ja terapian kansainvälinen tutkinto (cert. MDT, Mc Kenzie)
 • Alaraaja-analyysit

Fysioterapeutin hommia olen tehnyt vuodesta -98 lähtien. Vuosien varrella olen erikoistunut monipuolisesti ‘päästä varpaisiin’ ja ajan hermoilla pysyminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista jatkossakin.

Työskentelen pääasiassa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja -vammojen sekä liikunta- ja urheiluvammojen parissa. Teen myös paljon leikkausten jälkeistä fysioterapiaa ja alaraaja-analyysejä.

Urheilun puolella kokemusta on monista lajeista ja tällä hetkellä toimin joukkuevoimistelijoiden fysioterapeuttina. Oma tausta on kamppailulajien puolella.

Fysioterapian erikoistumisten lisäksi olen kouluttautunut liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelun valmentajaksi, voimavalmentajaksi sekä hengitysohjaajaksi.

 

 

OSKARI OJANPERÄ

Sopimusyrittäjä
Koulutettu hieroja

oskari.ojanpera@palokanfysioterapia.fi

 • Hieronta
 • Faskiahieronta/faskiarautahieronta

Olen Oskari, keskisuomalaislähtöinen koulutettu hieroja. Valmistuin hierojaksi Vierumäen Urheiluopistosta vuonna 2019. Asuttuani muutamia vuosia itäisessä Suomessa, olen sittemmin paluumuuttanut takaisin Keski-Suomeen ja toiminut hierojana palomiehen työn ohessa. Tälle alalle minut veti kiinnostus ihmiskehoa ja sen toimintaa kohtaan. Koen tärkeäksi sen, että pystyn hierojana auttamaan ihmisiä päivittäin.

Hieronnan haluan toteuttaa aina asiakaskohtaisesti toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen. Jokainen keho on yksilö ja niitä kuuluu mielestäni myös hoitaa yksilöllisesti. Selvitämme yhdessä hieronnan tarpeesi haastattelun, liiketestien ja tunnustelun avulla. Hierontaani voi tulla myös ilman suurempia vaivoja ihan vain rentoutumaan! Hieronta ei ole pelkästään kehonhuoltoa, vaan myös mielenhuoltoa.

Hieronnassani sopeutan voimakkuuden ja rytmin aina asiakkaan mukaan. Käytän hieronnassani niin klassisen kuin urheiluhieronnan otteita, fascia- eli lihaskalvokäsittelyä, passiivisia venytyksiä, kuivakuppausta sekä kinesioteippausta.
Vastaanotolleni haluan luoda rennon, avoimen ja turvallisen ilmapiirin. Luokseni on helppo tulla hoidettavaksi matalalla kynnyksellä. Minusta on hyväksi kuuntelijaksi, mutta arvostan myös mahdollista toivettasi saada vain nauttia hiljaa hieronnasta.

Vapaa-aikani koostuu koiran kanssa touhuamisesta, liikunnasta ja kotoilusta. Liikun paljon luonnossa ja syksyisin sienestys ja marjastus ovatkin lähellä sydäntä. Liikuntaa tulee harrastettua monipuolisesti, joskin koiran lenkittäminen lienee yleisin laji tällä hetkellä.

Lue lisää Oskarista

 

HANNA-KAISA HAAPSAARI

Sopimusyrittäjä
Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer (Kuortaneen urheiluopisto)
Life Coach-opiskelija (Life Coach Academy), Liikkuvuusvalmentaja (Exercisemaster), Mobility Circuit -ohjaaja (Exercisemaster)
Uimaopettaja (SUH)

hanna-kaisa@palokanfysioterapia.fi
puh. 040 766 6583


Olen Hanna-Kaisa, Palokan Fysioterapian personal trainer. Olen valmistunut Kuortaneen urheiluopistolta liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi. Lisäksi olen suorittanut Exercisemaster liikkuvuusvalmentakoulutuksen sekä Mobility Circuit ohjaajakoutuksen. Tällä hetkellä opiskelen myös sertifioiduksi Life Coachiksi. Valmentamisen ohella ohjaan ryhmäliikuntatunteja, lajeina kahvakuula, cycling, Mobility Circuit, liikkuvuus & core sekä Crossbody. 

Valmentamisessani keskiössä on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvointi, liikunta, lepo ja ravitsemus. Autan sinua kuuntelemaan oman kehosi viestejä ja ymmärtämään kokonaiskuormituksen merkityksen. Autan sinua rutiinien löytämisessä ja saamaan liikunnasta iloa ja nautintoa. Sinä määrittelet tavoitteen ja minä kuljen mukana kuunnellen, tsempaten, motivoiden, yhdessä tehden sekä lempeän napakasti ohjaten.

Minulla on monipuolinen lajitausta. Olen nuorempana kilpaillut palloilulajeissa korkeimmilla sarjatasoilla, silloin liikunta oli jokapäiväistä ja tavoitteellista. Nykyisin nautin enemmän luonnossa liikkumisesta joko kävellen, juosten tai pyöräillen. Kerran kesässä teen pidemmän vaelluksen ja osallistun polkujuoksu- ja pyöräilytapahtumiin. Pidän edelleen myös erilaisista palloilupeleistä, laskettelen ja hiihdän. Lihaskuntoharjoittelu sekä kehonpainolla että salilla sisältyvät omaan harjoitteluuni ja lisäksi huollan kehoani monipuolisella liikkuvuusharjoittelulla. Monipuolinen lajitaustani ja koulutukseni mahdollistaa sen, että pystyn auttamaan asiakkaita monipuolisesti eri lajien parissa. Yksilöllinen valmentaminen ei tarkoita sitä, että aina pitää mennä salille puntteja nostelemaan. Harjoittelu voi olla hyvin monipuolista ja harjoitteluohjelma rakennetaan monen eri lajin ympärille. Olen myös utelias oppimaan ja ottamaan selvää, mikäli joku laji ei ole itselleni ennestään tuttu. Ota rohkeasti yhteyttä!

”Hanna-Kaisa on helposti lähestyttävä, lämmin ja huumorintajuinen tyyppi. Saa sellaisetkin hommat tuntumaan kivalta, jotka ei edes oo kivoja. Tosi kannustava ja tsemppaava, osaa antaa palautetta ja myös ottaa sitä vastaan. HK on hirmu liikunnallinen ja kokemusta useammasta lajista. HK:n kanssa oli helppo ”rapakuntoisenakin” lähteä touhuamaan ja kokeilemaan hommia ja sen seurauksena vielä innostua asiasta”. Voin kyllä lämpimästi suositella. – Johanna

Hanna-Kaisa on valmentajana napakka, iloinen, kannustava huipputyyppi.” – Saija

Lue lisää Hanna-Kaisasta